luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMinistrul Educației: "Situația este îngrijorătoare dar scenariul hibrid s-a dovedit ineficient"

Ministrul Educației: „Situația este îngrijorătoare dar scenariul hibrid s-a dovedit ineficient”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat duminică dimineață, că „se păstrează” interesul pentru începerea școlilor din semestrul al doilea.

Ministrul a spus, într-o intervenție la Digi 24, că situația este îngrijorătoare, dar că încă nu este confirmată infectarea cu noua tulpină SARS-COV-2, iar rezultatele testelor de secvențiere genomică la angajații școlii din Capitală suspecți că ar fi infectați cu noua tulpină britanică a coronavirusului vor apărea într-o săptămână.

„Nu știm dacă vreunul dintre angajați este confirmat cu această tulpină. Au fost efectuate teste PCR pentru cei patru angajați, celelalte cinci persoane au fost testate cu teste rapide”, a spus Cîmpeanu.

Întrebat dacă școlile vor începe în format fizic, în urma apariției unor cazuri de infectare cu noua tulpină a coronavirusului, mai contagioasă, ministrul a spus: Interesul major pentru începerea școlilor se păstrează”.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE