sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterMinistrul Energiei: Există mineri angajaţi fictiv ce nu lucrează în mină. Complexul...

Ministrul Energiei: Există mineri angajaţi fictiv ce nu lucrează în mină. Complexul trebuie curăţat de asemenea practici

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, luni seară, la Digi24, că a fost informat că unii dintre mineri ar fi angajaţi fictiv şi nu lucrează în mină, cerând ca CEH (Complexul Energetic Hunedoara) să fie “curăţat” de astfel de practici.

“În urma acestui protest, chiar din rândul minerilor mi-au venit tot felul de informaţii că există persoane care sunt angajate şi care practic nu lucrează în mină. Sunt angajate fictiv. Aceste lucruri trebuie analizate, rezolvate şi curăţată Compania (CEH – n.red.) de asemenea practici, pentru a putea pune o bază solidă. Nu cred că este o soluţie ceea ce s-a întâmplat. Soluţia cu plata salariilor oricum era rezolvată prin această ordonanţă am dat-o şi iniţiat-o în urmă cu două săptămâni înainte de pornirea acestui protest”, a susţinut ministrul Energiei.

De asemenea, Popescu şi-a exprimat speranţa că procedura de reorganizare a Complexului Energetic Hunedoara să fie finalizată într-o lună şi jumătate.

“Este vorba de separarea Termocentralei de la Paroşeni, împreună cu cele patru mine, într-o societate prin dare în plată către ANAF şi preluarea datoriilor, ştergerea datoriilor şi revenirea în circuitul economic prin Ministerul Energiei, şi Termocentrala de la Mintia către administraţia locală, Consiliul Judeţean sau Primărie”, a explicat Virgil Popescu.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE