duminică, 17 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMinistrul Sănătăţii, despre presupusele crime din Spitalul de Urgenţă Sibiu: "Am aflat...

Ministrul Sănătăţii, despre presupusele crime din Spitalul de Urgenţă Sibiu: „Am aflat din presă”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a catalogat drept “şocante” informaţiile apărute în presă privind cazul pacienţilor de la Spitalul din Sibiu şi a adăugat că va vedea „ce se întâmplă de fapt acolo”.

„Vom încerca să vedem ce s-a întâmplat de fapt acolo. Am citit şi eu parte din articolul din publicaţia din Sibiu, este absolut şocant”, a afirmat Voiculescu, citat de Ziare.com.

Ministrul afirmă că nu a primit sesizări despre cazul în speţă, fiind vorba despre un articol apărut în presă, dar este de părere că nişte verificări sunt necesare.

„Nu am primit sesizări că s-ar întâmpla ceva măcar asemănător în alte secţii. În momentul acesta vorbim despre o relatare dintr-un articol de presă, lucru care trebuie verificat”, a menţionat Vlad Voiculescu.

Declaraţiile oficialului vin în contextul în care, o persoană care susţine că ar fi fost angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, la Secţia ATI, unde sunt bolnavii cu COVID-19, a afirmat într-un articol publicat duminică, în presa locală, că şi „el ar fi omorât pacienţi”, informează Agerpres.

Potrivit acestei dezvăluiri, pacienţii cu COVID-19 aduşi în această secţie ar fi fost sedaţi de la început, în condiţiile în care aşa ceva este fatal pentru cei cu infecţii respiratorii. De asemenea, sursa respectivă susţine că aceşti pacienţi ar fi fost efectiv legaţi de pat, de mâini şi de picioare, în poziţia cu faţa în sus, în momentul în care nu mai puteau respira şi începeau să se agite.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE