miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterMINTIU GHERLII | Incidența infectărilor cu Sars-Cov-2 a depășit 10 la mia...

MINTIU GHERLII | Incidența infectărilor cu Sars-Cov-2 a depășit 10 la mia de locuitori

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj a dispus instaurarea carantinei zonale pentru 14 zile în localitatea Mintiu Gherlii, după ce incidența infectărilor cu coronavirus a atins cota de 10,33 de cazuri la mia de locuitori. Carantinarea localității intră în vigoare de luni, 9 noiembrie, de la ora 05:00.

„Având în vedere situația epidemiologică generată de coronavirus, care a dus la înregistrarea unei rate de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de 10,33 cazuri la 1.000 de locuitori în comuna Mintiu Gherlii, precum și evaluarea analizei de risc a comunității din localitatea Mintiu Gherlii, comuna Mintiu Gherlii, județul Cluj, efectuată de Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj în data de 7 noiembrie 2020 și avizată favorabil de Institutul Național de Sănătate Publică, s-a propus instituirea măsurii de carantină zonală, începând cu data de 09.11.2020, pentru o perioadă de 14 zile, în localitatea Mintiu Gherlii din comuna Mintiu Gherlii, județul Cluj.

Prin Ordin al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, se vor dispune măsuri obligatorii pentru toate persoanele care se află permanent sau tranzitează zona carantinată”, a transmis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj.

Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE