sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterMioveniul, oraşul cu a doua cea mai puternică economie din ţară

Mioveniul, oraşul cu a doua cea mai puternică economie din ţară

Specialiştii grupaţi în start-up-ul UrbanizeHub au realizat, zilele trecute, un top al oraşelor cu cele mai puternice economii din România.

Au fost luaţi în calcul câţiva indicatori relevanţi, cum ar fi, printre altele, produsul intern brut pe cap de locuitor, impozitul plătit pe venit pe cap de locuitor şi altele asemenea.

În mod cu totul surprinzător, oraşele despre care credeam, cei mai mulţi dintre noi, că sunt poli ai economiei româneşti (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara etc) nu sunt lideri ai topului care a rezultat din analiza celor de la UrbanizeHub.

Piteştiul nici nu intră între primele 30 de oraşe din ţară, însă, Mioveniul e pe locul secund, după Ghimbav, judeţul Braşov.

Mioveniul are un PIB anual de aproape 71.000 de euro pe cap de locuitor, iar cei din Mioveni au plătit, în 2018, un impozit pe venit mediu de peste 600 de euro.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE