Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la echipa națională!

Data:

Șoc la conferința de presă de după meciul cu Armenia! Mirel Rădoi a anunțat că nu își va prelungi contractul care expiră la finalul lunii noiembrie! Astfel, selecționerul a spus de câteva ori, în uluiala jurnaliștilor prezenți în sală, că nu va continua nici dacă România se va califica la baraj, după meciurile din noiembrie! „La sfârșitul acestor calificări am anunțat Federația că nu voi prelungi contractul”, a fost ferm Mirel Rădoi.

„Dacă nu învingem în Liechtenstein, atunci ce Dumnezeu căutăm noi la un Campionat Mondial?

Euforic după victoria cu Armenia, selecționerul Mirel Rădoi spune că mai are o singiră finală de jucat în grupă: meciul de acasă cu Islanda, din 11 noiembrie. România mai are nevoie de 6 puncte în ultimele două jocuri pentru a fi matematic calificată la baraj, cu Islanda acasă și cu Liechtenstein în deplasare. „Dacă noi reușim o victorie cu Islanda și nu învingem în Liechtenstein, atunci ce Dumnezeu căutăm noi la un Campionat Mondial?”, se întreabă Rădoi, dând de înțeles că în ultimul joc nu pot fi accidente. Totuși, în cazul în care România va rata calificarea, Mirel Rădoi a anunțat că 100% va renunța la funcția de antrenor principal al Naționalei!

„Jucătorii merită felicitările mele și ale stafului, la nivel de determinare și atitudine au arătat extraordinar. Mai avem de lucrat la eficiență, ne creăm numeroase ocazii pe care nu le fructificăm”, a mai spus Mirel Rădoi, care a dezvăluit că schema de la gol nu a fost pregătită pentru Alexandru Mitriță, ci pentru Ianis Hagi. Numai că surprinși au fost și armenii de faptul că Mitriță a țâșnit dintre apărători și și-a plasat lovitura de cap.

(Articol publicat de Adrian Preda în Argeș Sport)

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită | Crișana

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată...

Flagelul care afectează milioane de vieți | The Epoch Times-Romania

Flagelul care afectează milioane de vieți a fost discutat...

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură | Puterea a cincea

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură, reprezintă o versiune reinterpretată a...