Miting neautorizat al partidului AUR la Bistrița, urmat de un marș împotriva PSD și PNL | Săptămâna Online

Data:

spot_img

Mitingul AUR a avut loc în jurul orei 13:00, în fața Biroului Electoral Județean din Bistrița, sub supravegherea jandarmilor și polițiștilor. Protestul s-a încheiat cu un marș împotriva PSD și PNL.

La orele 14:00 când era anunțată manifestarea de protest erau adunați circa 500 de protestatari. George Simion și alți membrii din conducerea AUR își făceau poze cu protestatarii AUR veniți din toate colțurile țării.

Citește și: Mii de cetățeni din Republica Moldova sunt așteptați la vot în Iași. 10.000 de buletine de vot pregătite

Tiberiu Boșutar, candidatul AUR la Camera deputaților originar din judetul Suceava, căruia nu i-a fost validată candidatura din cauza lipsei semnăturii lui Claudiu Târziu de la dosar a folosit prilejul pentru a face selfie-uri cu simpatizanții.

George Simion, împreună cu alți lideri AUR, a susținut din nou că Radu Moldovan, președintele PSD Bistrița Năsăud, ar fi influențat decizia Biroului Electoral Central Județean de a respinge candidaturile formațiunii pentru Senat și Camera Deputaților în acest județ. Au fost strigate mai multe scandări împotriva acestuia, dar și anti PSD și anti PNL. Protestul a avut loc fără autorizație.

Continuarea, în Saptamana.online

Citește și: Scriitoarea Gabriela Adameșteanu va citi integral la Radio România Cultural romanul său „Dimineață pierdută”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: AGERPRES)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related