luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterMoașele de la Universitatea din Târgu-Jiu au făcut cursuri cu un fost...

Moașele de la Universitatea din Târgu-Jiu au făcut cursuri cu un fost ofițer SRI și cu Andrei Marga

În semestrul II din anul 2019-2020, studenților înscriși la Facultatea de Stiințe Medicale și Comportamentale, specializarea Moașe, din cadrul Universității ,,Constantin Brâncuși’’ din Târgu Jiu, li s-a predat cursul ,,Amenințări de securitate în domeniul medical”.

Conform orarului publicat pe website-ul universității, cursul a fost predat de  col.  Cătălin Peptan, fost șef al SRI Gorj, Timiș și Iași.

Tot pentru studenții de la specializarea Moașe din cadrul UCB Târgu Jiu a predat și fostul ministru al Învățământului, Andrei Marga. Acesta i-a învățat despre Etică și deontologie, disciplină ce nu era prevăzută în planul de învățământ.

Conform Raportului Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior ( A.R.A.C.I.S), mai multe cadre didactice predau materii în domenii pentru care nu au pregătire de specialitate necesară.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE