Moment emoționant la Jocurile Olimpice: O sportivă își ajută adversara după o accidentare | Săptămâna Online

Data:

spot_img

Moment emoționant la Jocurile Olimpice: O sportivă își ajută adversara după o accidentare. Tamires Morena de Araujo a dus-o în braţe pe Albertina Kassoma la marginea terenului, după ce aceasta s-a accidentat. Momentul s-a petrecut în timpul meciului dintre Brazilia și Angola.

Moment emoționant la Jocurile Olimpice de la Paris cu Tamires Morena de Araujo în prim plan. Jucătoarea Braziliei și a CS Gloria 2018 BN a dus-o în braţe pe Albertina Kassoma la marginea terenului, după o accidentare. Jucătoarea Gloriei 2018 BN a dat dovadă de mult fair play și a arătat că are caracter de sportiv de mare clasă. Ambele jucătoare implicate în acest moment emoționant evoluează în România la Gloria respectiv Rapid.

Video-ul care conține momentul emoționant a fost publicat de Eurosport pe mai multe canale social media și a devenit viral, în doar 17 ore a fost distribuit de 1,5 milioane de ori.

Citește și: Arhiepiscopul Tomisului face din nou declarații controversate | Info Sud-Est

Albertina Kassoma s-a accidentat după ce a ratat o lovitură

Momentul a avut loc în meciul de ieri dintre Brazilia și Angola, în timp ce braziliencele conduceau deja cu zece goluri, fiind ultimul meci de handbal feminin din Grupa B a Turului Preliminar, un meci fără prea multă miză. Căpitanul Angolei, Albertina Kassoma, a căzut în careu după ce a ratat o lovitură și s-a accidentat la un genunchi.

Jucătoarea Albertina Kassoma a rămas pe parchet şi a primit îngrijiri medicale pentru genunchiul accidentat. După ce a fost examinată de medicul echipei Angolei, Kassoma s-a ridicat în picioare şi a fost susţinută puțin de portarul Braziliei, Gabriela Moreschi (n.r. – componentă a echipei CSM Bucureşti). Vâzând că Albertina Kassoma este în dificultate, Morena de Araujo a mers la ea pentru a o lua în braţe şi a dus-o direct pe banca de rezerve.

Continuare și video în Saptamanaonline.ro

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicu Covaci va fi depus la Filarmonica din Timișoara

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: captură video)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dronele ucrainene au aruncat în aer un depozit rusesc de arme  | The Epoch Times

Dronele ucrainene au aruncat în aer un depozit rusesc...

Inventatorul pagerului este un evreu cu origini românești | Aktual24

Inventatorul pagerului este un evreu cu origini românești. Pagerul este...

Val de explozii în Liban. Pagerele folosite de Hezbollah au explodat | The Epoch Times

Val de explozii în Liban. Pagerele folosite de Hezbollah...