miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterMoş Vlădilă din Cocu s-a mutat din remorcă în căsuţa lui. Voluntarii...

Moş Vlădilă din Cocu s-a mutat din remorcă în căsuţa lui. Voluntarii au terminat-o în numai 10 zile

Bătrânul din satul Bărbăteşti, comuna Cocu, rămas fără casă şi care-şi ducea zilele într-o remorcă ruginită, despre care scrisesem acum o săptămână, tocmai s-a mutat în odaia lui, pe care un grup de voluntari i-a construit-o într-un timp-record, de numai 10 zile.

Moş Vlădilă a petrecut cu încântare prima lui noapte în propria-i căsuţă, după ce luni de zile a dormit într-o remorcă abandonată acoperită cu un coviltir mucegăit şi rupt, prin care vântul sufla în voie.

„Noi i-am montat şi o sobă în casă, este acum căldură, dar pereţii sunt netencuiţi; va trebui tencuiţi, gletuiţi şi vopsiţi, ca să putem spune că e gata. Dar nea Vlădilă n-a mai avut răbdare şi s-a mutat deja în cămăruţa lui”, ne-a povestit Alina Bumbac, tânăra din Cocu care a fost catalizatorul energiilor voluntarilor, înspre a-i construi bătrânului o odaie a lui.

„Deja se vede că e alt om. Are altă culoare în obraji, mâinile nu-i mai sunt vinete de frig… e clar că starea lui generală e mult mai bună”, spunea Alina, viitoare asistentă medicală.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE