vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăRețeaMotivul pentru care un bărbat complet dezbrăcat a alergat după un mistreț,...

Motivul pentru care un bărbat complet dezbrăcat a alergat după un mistreț, prin pădure. Imagini virale – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc lângă lacul Teufelssee din pădurea Grunewald, de lângă Berlin.

Un bărbat complet dezbrăcat a pornit într-o goană nebună după un porc mistreț care-i furase o pungă de plastic, în timp ce stătea și se relaxa la soare.

Potrivit site-ului t.online.de, imaginile au fost surprinse de o femeie, ele fiind postate ulterior pe Facebook, cu acordul bărbatului surprins în costumul lui Adam.

Sursa citată notează că…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE