miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterMuncă în folosul comunității și 3.000 de euro pentru ultragierea a doi...

Muncă în folosul comunității și 3.000 de euro pentru ultragierea a doi polițiști care tremură și acum de frică!

Avocatul Cosmin Bolosin a obținut o sentință incredibilă după ce clientul său, un șmecher din Oțelu Roșu, a luat la palme un polițist ce a avut curajul să-i oprească în trafic soția băută. Un alt polițist a scăpat de furia bărbatului doar pentru că a fugit mai tare!

Marian Stoicănescu, zis Bully, a fost judecat, deocamdată în primă instanță, de Judecătoria Caransebeș, care l-a condamnat pentru două infracțiuni de ultraj la o pedeapsă neprivativă de libertate. Pentru ultragierea polițistului Luca Emanuel Blidariu, pe care l-a luat la palme, a fost condamnat la pedeapsa de un an închisoare. Pentru infracțiunea de ultraj săvârșită asupra polițistului Andrei Buda Andrei, care a fost mai norocos și a fugit, instanța i-a aplicat o pedeapsă de şase luni închisoare. În final, Judecătoria Caransebeș a contopit pedepsele stabilite şi i-a aplicat inculpatului pedeapsa rezultantă de un an şi două luni închisoare. Mai mult, a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de trei ani. În acest interval de timp, Bully e obligat prin aceeași sentință să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria Timişoara şi AJOFM Timiş.

Totodată, inculpatul a fost obligat să plătească părţii civile Luca Emanuel Blidariu suma de 2.000 euro și părţii civile Andrei Buda suma de 1.000 euro, cu titlu de daune morale. Toate celelalte pretenţii civile formulate de polițiștii ultragiați au fost respinse.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE