Muncitori trimiși la muncă în condiții inumane de falsul avocat Daniel Condrea. Replica acestuia.

Data:

Falsul avocat Daniel Condrea a păcălit un grup de ieșeni că îi trimite la muncă pe șantier, în Corsica, pe 2.200 de euro salariu pentru 8 ore pe zi, bani de mâncare până la prima chenzină, cazare și transport. Oamenii au înfruntat apoi realitatea, total diferită de ce li s-a promis: i-au lăsat fără bani de mâncare și au făcut foamea o săptămână.

Au locuit șapte oameni într-o mică rulotă plină de furnici. Au muncit 12 ore pe zi în loc de 8, cât li se spusese. Li s-au cerut bani de bac iar transportul era asigurat de la „cazare” la șantier cu o mașină plină de scule.

Când au ridicat vocea să ceară ce li s-a promis, asociatul lui Daniel Condrea din Corsica i-a dat afară. Au dormit pe plajă până când rudele din țară au pus mână de la mână să trimită un microbuz după ei.

Articolul integral, în ReporterIS!

Daniel Condrea a trimis redacției PressHUB un drept la replică

În data de 15 aprilie 2022, autorul Tanase Cristi, scrie un nou articol denigrator la adresa mea și a soției mele:

„Muncitori din Iași trimiși la muncă in condiții inumane de falsul avocat Daniel Condrea”.

Nerespectând corectitudinea jurnalistică, fac din nou o eroare, neavând dovezi privind declarațiile numitului Iliuță Ștefanovici care încearcă o escrocare și o victimizare aducând prejudiciu societății pentru care a fost angajat cu contract de muncă în Corsica.

Menționez, că nu sunt asociat cu Ursan Cristian, în nici o firmă din România sau Corsica, el având calitate de client, apelând la serviciile mele juridice.

Nu mă ocup și nici nu m-am ocupat vreodată cu activitatea :Plasare forță de muncă!

Ziarul nu a colectat probe pentru declarațiile lui Iliuță Ștefanovici.

Pot confirma că acele șapte persoane au fost de acord să meargă in Corsica, pentru a munci acolo. Au fost transportate gratuit cu microbuzele d-lui Ursan Cristian, au avut bilete de vapor gratuit, cazare gratuită, echipament de protecție  gratuit și o masă asigurată gratuit. Toate costurile pentru toate cele șapte persoane au fost achitate de d-nu Ursan Cristian.

Când au ajuns în Corsica, nu le-au convenit condițiile de cazare gratuită și nici condițiile de muncă!După prima zi de cazare, au fost mutați în alt loc,l ângă locul de muncă.

 A doua zi, după ce au primit și câte 100 eur/persoană, pentru că erau angajați cu CIM in firma din CORSICA, BTP –SIPSI, au fugit de pe șantier ilegal și de la  locul de cazare fară să anunțe! Au început cu amenințări și s-au victimizat pe rețelele de socializare din CORSICA, că au fost abandonați!

Din România, au menționat că erau calificați dar dețineau noțiuni minime de construcții pentru standardele europene!

Iliuță Ștefanovici a apelat la mijloace înjositoare  și de hărțuire care duc la prejudicii  privind  imaginea  mea și de a schimba percepția publicului  în mod negativ.

Ziarul Reporter de Iași, nu l-a verificat pe reclamantul  Iliuță Ștefanovici, care are cazier judiciar și dosar penal, astfel nu prezintă credibilitate. Ca cetățean al țării noastre a spus că :preferă ajutor social decât să muncească!

În urma acestui articol imaginea mea are de suferit ,distribuind materiale video-foto ce cuprind informații false și solicit ziarului Reporter de Iași, înlăturarea articolelor denigratoare la adresa mea și a familiei mele.

Privind primul articol publicat  in anul 2019 de către Ziarul Reporter de Iași, cu „Falsul avocat Condrea Daniel”pentru că nu au vrut să-l înlăture deși au primit dovezi despre titulatura mea, i-am dat în judecată și suntem în plin proces la Judecătoria Sectorului 2 , București.

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
1 COMENTARIU
  1. Bună ziua!
    În legătură cu articolul publicat: Falsul avocat Daniel Condrea
    Pentru articolul cu Falsul Avocat , ReporterIs și Libertatea sunt date în judecata cu proces la Judecătoria Sector 2 Bucuresti!
    Va notific ,sa stergeti articolul despre mine, este Falsa
    Va rog sa ma contactati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...