Municipiul Caransebeș, selectat de Federația Română de Alpinism și Escaladă pentru găzduirea Campionatului Național din acest an « expressdebanat.ro

Data:

Pentru prima dată în istoria sportului caransebeșean, municipiul de pe Timiș și Sebeș a fost selectat de către Federația Română de Alpinism și Escaladă pentru a organiza, la sfârșitul lunii august, Campionatul Național de Escaladă 2020 pentru seniori și juniori.

Solicitarea către Federație a fost înaintată de către Asociația Muntele Mic Extrem, președintele Ciprian Gaica…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare