Muzeul Apei găzduiește Târgul de Științe: experimente de chimie și robotică pentru pasionații de tehnologie | Express de Banat

Data:

spot_img

Muzeul Apei își deschide porțile pentru pasionații de știință și tehnologie. Vizitatorii vor putea asista la experimente de chimie și demonstrații de robotică. Târgul de științe va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, între orele 11:00 și 15:00.

Printre zecile de activităţi pregătite de ONG-uri, şcoli şi grupuri de iniţiativă în cadrul Târgului de ştiinţe – Ştiinţescu & prietenii se numără: experimente de chimie şi fizică, design şi imprimare 3D, modelaj în lut, robotică şi programare, astronomie, teatru, jocuri de echipă, lecturi colective din cărţi de ştiinţă, explorări şi concursuri pe traseul apei.

Citește și: Călăii sistemului de protecția copilului protejați de sistem

„Suntem încântaţi să aducem în faţa publicului larg echipe de pasionaţi de ştiinţe care fac o muncă fantastică pentru dezvoltarea educaţiei în rândul copiilor din rural şi urban. Prin activităţile propuse de mentorii Ştiinţescu, elevii învață să înțeleagă lumea din jurul lor, să fie creativi și să aplice ce învață în situații reale…”

Continuarea, în Expressdebanat.ro

Citește și: Profesorul Petruț Rizea, originar din Stâlpeni, a strâns 500 de cărți pentru elevii săi | Gazeta de Stâlpeni

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Express de Banat)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

FOTO. Localitatea din Botoșani cu gară, dar fără tren de peste trei decenii

De peste 35 de ani, localitatea Drăguşeni din judeţul...

Degustare de toamnă la USV Iași. Cum recunoști cel mai bun strugure de masă | Ziarul de Iași

Vineri, la Universitatea de Științele Vieții din Iași (USV...