luni, 26 iulie 2021
AcasăRețeaMuzeul ASTRA are succes după redeschidere – Ziarul Mesagerul de Sibiu «...

Muzeul ASTRA are succes după redeschidere – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Muzeul ASTRA a înregistrat în perioada 15-17 mai un număr de 2.677 vizitatori. Vorbim despre primele trei zile, din ultimele două luni, în care muzeul a avut porțile deschise.

Au fost trei zile în care vizitatorii s-au plimbat printre monumentele expuse în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, fără incidente și respectând normele sanitare impuse de Institutul Național de Sănătate Publică.

„De când a fost instaurată starea de urgență și apoi cea de…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE