miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăRecomandateN-a crezut că există COVID și a plătit cu viața. O poveste...

N-a crezut că există COVID și a plătit cu viața. O poveste tragică, despre ignoranță, povestită de șefa Ambulanței Argeș

Sunt mulţi compatrioţi care nu cred în ruptul capului că virusul Covid-19 există. „Sunt doar interesele producătorilor de vaccinuri şi de măşti”, spun mulţi. E ca şi când ai spune că nu există caniculă, ci doar interesele producătorilor de sucuri, bere sau îngheţată. Din păcate, uneori, ignoranţa de acest fel se plăteşte cu suferinţe şi chiar cu viaţa.

Printr-o astfel de situație a trecut de curând o familie. Venind din vacanță, soția, în vârstă de 52 de ani, s-a simțit rău. Soțul a sunat la salvare spunând că este doar o răceală. De fapt, femeia era infectată cu Covid-19, iar organismul ei nu a mai rezistat mult. Povestea a fost făcută publică chiar de managerul Serviciului de Ambulanță Judeţean Argeş, dr. Luminiţa Paul, într-o postare pe pagina sa de Facebook, intitulatată “A crede sau a nu crede în Covid-19”.

Citește articolul integral în Argeșul Online

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE