N-a crezut că există COVID și a plătit cu viața. O poveste tragică, despre ignoranță, povestită de șefa Ambulanței Argeș

Data:

Sunt mulţi compatrioţi care nu cred în ruptul capului că virusul Covid-19 există. „Sunt doar interesele producătorilor de vaccinuri şi de măşti”, spun mulţi. E ca şi când ai spune că nu există caniculă, ci doar interesele producătorilor de sucuri, bere sau îngheţată. Din păcate, uneori, ignoranţa de acest fel se plăteşte cu suferinţe şi chiar cu viaţa.

Printr-o astfel de situație a trecut de curând o familie. Venind din vacanță, soția, în vârstă de 52 de ani, s-a simțit rău. Soțul a sunat la salvare spunând că este doar o răceală. De fapt, femeia era infectată cu Covid-19, iar organismul ei nu a mai rezistat mult. Povestea a fost făcută publică chiar de managerul Serviciului de Ambulanță Judeţean Argeş, dr. Luminiţa Paul, într-o postare pe pagina sa de Facebook, intitulatată “A crede sau a nu crede în Covid-19”.

Citește articolul integral în Argeșul Online

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? | Gazeta de Stâlpeni

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați?...

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce” pe bani publici Grecia la el în sector | Aktual24

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce" pe bani publici Grecia...

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor iraniene? | Aktual24

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor...