vineri, 6 august 2021
AcasăRețeaNădejde, solidaritate şi iubire! Măicuţele de la Mitropolia Banatului au confecţionat mii...

Nădejde, solidaritate şi iubire! Măicuţele de la Mitropolia Banatului au confecţionat mii de cearşafuri şi prosoape pentru cei care se află pe patul de spital « expressdebanat.ro

Măicuţele din Mitropolia Banatului îşi aduc aportul, în măsura posibilităţilor, în a oferi un sprijin bolnavilor de la Spitalul „Victor Bebeş” din Timişoara şi de la Spitalul Judeţean. Acestea au confecţionat peste 1.000 de cearșafuri şi aproximativ 5.000 de prosoape, din material textil de unică folosinţă, utile pacienţilor.

În această perioadă grea, grija Mitropoliei…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE