miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăNewsletterNancy Pelosi luată la întrebări pentru că ar fi blocat securizarea Capitoliului...

Nancy Pelosi luată la întrebări pentru că ar fi blocat securizarea Capitoliului înainte de evenimentele din 6 ianuarie

Mai multe întrebări legate de implicarea lui Nancy Pelosi în menţinerea unui nivel necorespounzător de securitate înainte de 6 ianuarie au rămas fără răspuns.

Republicani seniori din patru Comisii cheie ale Camerei Reprezentanţilor, preocupaţi de securitatea complexului Capitoliului, cer răspunsuri din partea preşedintelui Camerei, Nancy Pelosi (California) cu privire la acţiunile sale din ziua de 6 ianuarie şi perioada imediat după.

„A fost raportat şi confirmat pe scară largă de mai multe surse că atunci când [fostul şef al poliţiei însărcinat cu paza Capitol Hill] [Steven] Sund a cerut ca Garda Naţională să fie activată înainte de şedinţa comună a [Camerelor, n.r.] Congresului din 6 ianuarie, răspunsul sergentului de serviciu (SAA), acţionând în numele dvs., a fost că „optica” de a avea Garda Naţională la faţa locului nu era bună şi informaţiile nu susţineau această măsură. Astfel încât solicitarea nu a fost aprobată”, au declarat cei patru reprezentanţi ai GOP într-o scrisoare făcută publică pe 15 februarie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE