sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterNaționalul din Timișoara, în 2021: „Teatrul își va reafirma calitatea de reprezentant...

Naționalul din Timișoara, în 2021: „Teatrul își va reafirma calitatea de reprezentant al culturii naționale în întreaga sa diversitate”

Încredere și speranță pentru viitorul Teatrului Național din Timișoara și al publicului său. Acesta este mesajul pentru anul 2021 al Naționalului timișorean. 

„În anul 2021, Teatrul Național își va reafirma calitatea de reprezentant al culturii naționale în întreaga sa diversitate. Mai mult decât atât, Programul de Guvernare elaborat de noul Guvern al României, include între obiectivele sale extinderea și reabilitarea Sălii 2 a Teatrului Național, precum și optimizarea echipamentelor sale de scenă, astfel încât Sala 2 să devină o sală de spectacol demnă de o Capitală Europeană a Culturii, un spațiu de joc apt să susțină cele mai avansate forme de spectacol ale secolului al XXI-lea.”, au transmis reprezentanții TNT.

În 2020 Teatrul Național s-a reinventat constant. A inaugurat primul spațiu de spectacol în aer liber al TNT, a realizat înregistrări ale unora dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu, în cadrul proiectului „Întâlniri la voi acasă”, din starea de urgență, iar ediția FEST-FDR de anul trecut a devenit unul dintre cele mai importante evenimente culturale din România.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE