Nawaf Salameh Family Office a achiziționat Terminalul Octogon Gas & Logistics din Portul Constanța

Data:

spot_img

Nawaf Salameh Family Office a achiziționat Terminalul Octogon Gas & Logistics din Portul Constanța. Compania deține și Alexandrion Group.

Compania Nawaf Salameh Family Office, înființată de Dr. Nawaf Salameh, este cunoscută pentru vastul său portofoliu și investițiile strategice din sectoare diferite, printre care imobiliar, agricol, energie verde. În acest sens, emblematic este Alexandrion Group, lider pe piețele de băuturi spirtoase și vinuri spumante din țară, fiind singurul producător de whisky single malt din România și regiune.

Citește și: Un ciclist român traversează Europa pe bicicletă pentru a susține educația STEAM din România. El va parcurge 2462 de km, traversând 10 țări în 17 zile

Achiziția Terminalului Octogon Gas & Logistics din Portul Constanța este un pas strategic important pentru Nawaf Salameh Family Office, companie care prioritizează promovarea parteneriatelor internaționale puternice și diversificarea investițiilor, inclusiv cele din domeniul energetic.

„Reprezintă mai mult decât o investiție strategică în sectorul energetic”

De asemenea, achiziția Terminalului Octogon Gas & Logistics din Portul Constanța are „implicații semnificative pentru securitatea energetică și națională a României și pentru întărirea relațiilor strategice între România și Statele Unite ale Americii, în domeniul comercial și în alte sfere”, transmit reprezentanții Nawaf Salameh Family Office. Mai mult, acesta este un pas important pentru asigurarea unui viitor energetic diversificat și durabil, au subliniat reprezentanții companiei.

Dr. Nawaf Salameh, fondator și președinte al Nawaf Salameh Family Office, a explicat importanța strategică a acestei achiziții:

  • „reprezintă mai mult decât o investiție strategică în sectorul energetic. Este o dovadă a angajamentului nostru de a avansa obiectivele de securitate și sustenabilitate energetică ale României. Prin integrarea Terminalului Octogon Gas & Logistics în portofoliul nostru, alături de proiectele noastre de energie verde, punem bazele unei infrastructuri energetice mai diversificate și, prin urmare, sustenabile și sigure, precum și mai responsabile din punct de vedere ecologic.”

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

În viziunea fondatorului al Nawaf Salameh Family Office, achiziția Terminalului Octogon Gas & Logistics „este doar începutul. Vedem investiția noastră aici ca parte a procesului de modernizare a orașului Constanța în ansamblu, la care adăugăm atenția la detalii și calitatea care definesc toate operațiunile din portofoliul nostru.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ministrul Educației, Ligia Deca, va vizita unitățile de învățământ din Galați afectate de inundații

Ministrul Educației, Ligia Deca, va vizita luni unitățile de...

Coroană cu „Slavă marelui Putin” depusă de Ambasada Rusiei la un monument sovietic în Sighișoara | Aktual24

Un fost ofițer al armatei române, locotenent-colonelul Alexandru Teodoreanu...

Transalpina, acoperită cu zăpadă și ceață. Șoferii sunt avertizați să evite traseul

Transalpina, acoperită cu zăpadă. Şoferii care vor să traverseze...