luni, iunie 21, 2021
AcasăRețeaNe luăm adio de la concediile programate la mare? « expressdebanat.ro

Ne luăm adio de la concediile programate la mare? « expressdebanat.ro

Mai sunt doar câteva luni până la deschiderea sezonului estival, iar operatorii de turism au răspunsuri destul de incerte spre deloc.

Vom reprograma concediile, vom primi banii înapoi, se vor mai deschide hotelurile în acest an, ni se vor returna tichetele de vacanță? Sunt doar câteva dintre zecile de întrebări semnalate de turiști, dar la care încă nu au primit răspuns. Și asta…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE