miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterNelu Tătaru: "A fost un trio care s-a urcat politic pe pandemie,...

Nelu Tătaru: „A fost un trio care s-a urcat politic pe pandemie, apoi a dispărut. Acum plătim preţul”

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru a afirmat luni seara, la postul B1TV, că anul trecut, după 15 mai, când a început prima etapă de relaxare a restricţiilor a existat o implicare politică în gestionarea pandemiei de coronavirus, când au fost persoane care s-au ”urcat politic” pe pandemie, iar „acum plătim acel preţ, că vrem, că nu vrem”.

”Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum plătim acel preţ. Eu am fost în mijlocul acestei pandemii. În 15 mai, care a însemnat primele măsuri de relaxare, au fost şi primele implicări politice. Era un trio format la acel moment, în care nu recunoşteau acea pandemie, nu recunoşteau nişte măsuri, «i-am ţinut în casă». Până a venit valul de vară, cu toamna şi atunci s-au ascuns”, a declarat Tătaru.

Întrebat dacă unii dintre cei la care se referă sunt parlamentari PSD, Nelu Tătaru a răspuns că ”destul de mulţi dintre ei”.

„Spuneam şi atunci, nu dăm vina pe comunicare. Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum plătim acel preţ, că vrem, că nu vrem. Dar haideţi să facem în momentul ăsta ce trebuie făcut”, a adăugat fostul ministru al Sănătăţii.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE