sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterNelu Tătaru: Am luat legătura cu ambasadele noastre din statele UE, cu...

Nelu Tătaru: Am luat legătura cu ambasadele noastre din statele UE, cu comunitățile de medici români, să le solicităm ajutorul

Ministrul Sănătății, liberalul Nelu Tătaru, a declarat luni seară, la Realitatea Plus, că a luat legătura cu ambasadele din statele Uniunii Europene și cu comunitățile medicilor români de acolo, pentru a le solicita ajutorul în criza coronavirus.

„Noi deja am luat legătura în această dimineață (luni – n.red.) cu ambasadele noastre din statele Uniunii Europene, cu comunitățile de români medici, să le solicităm în acest moment dificil colaborarea și ajutorul. Suntem toți pe baricade și noi credem că toți românii, oriunde ne aflăm, suntem cu gândul la ai noștri”, a declarat Nelu Tătaru, citat de G4Media.ro.

Întrebat de ce medicii români din străinătate nu se întorc în țară, ministrul Sănătății a spus că unul dintre motive este faptul că spitalele nu asigură securitatea actului medical:

“Spitalele nu asigură securitatea actului medical și nici nu asigură securitatea pacientului. Haideți să-i lăsăm să își desfășoare în condiții de securitate activitatea, să le asigurăm un loc unde să poată performa.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE