duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterNelu Tătaru, despre Crăciun și Ziua Națională: „Nu cred că va fi...

Nelu Tătaru, despre Crăciun și Ziua Națională: „Nu cred că va fi paradă de 1 Decembrie și nici târguri de Crăciun”

Întrebat cum crede că se va putea desfăşura în siguranţă parada de Ziua Naţională, Nelu Tătaru a răspuns: „Nu cred că va fi o paradă de 1 Decembrie. Nu cred că acesta este momentul de paradă”.

În legătură cu târgurile de Crăciun, despre care jurnaliştii au spus că se caută soluţii pentru organizarea lor, ministrul Sănătăţii a subliniat că în primul rând în următoarele săptămâni trebuie găsite variante pentru a scădea transmiterea comunitară.

„Eu cred că în acest moment trebuie să găsim variante, efectiv, pentru a scădea transmiterea în comunitate, iar până la Crăciun să ne gândim ce este săptămâna viitoare, peste două săptămâni şi apoi, ştiţi cum e, depinde de noi cum ne pregătim Crăciunul”, a arătat Nelu Tătaru.

El a mai explicat că, după luarea măsurilor de restricţie, e nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a se vedea efectul, care ar urma să apară în aproximativ o lună.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE