miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterNereguli grave după încheierea procesului de votare. Şefii secţiilor de votare, înghesuiţi...

Nereguli grave după încheierea procesului de votare. Şefii secţiilor de votare, înghesuiţi ca sardelele

A trecut deja mai bine de o săptămână de la încheierea alegerilor parlamentare, însă, ecourile acestora sunt departe de a se fi stins.

Şi nu ne referim la tocmeala acerbă pe funcţii, cu care sunt ocupate zilele acestea toate partidele politice parlamentare şi liderii acestora, mai mici sau mai mari.Ci la ceea ce a urmat după ce sacii cu buletinele de vot au fost duşi în sediul Prefecturii. Acolo, publicul şi presa nu au avut acces.

Din informaţiile noastre, acolo s-au petrecut lucruri grave din punct de vedere al măsurilor anti-pandemie şi din cel al bunei cuviinţe elementare faţă de nişte oameni (preşedinţii secţiilor de votare) chemaţi să muncească din greu la finalizarea procesului electoral.

Redăm mai jos povestea unei doamne din Piteşti, care a avut neşansa să fie preşedintele unei secţii de votare, aşa cum ne-a transmis-o chiar dânsa şi în care reclamă tratamentul profund incorect de care a avut parte şi dumneaei, şi colegii dumneaei de la celelalte secţii de votare.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE