duminică, iunie 20, 2021
AcasăNewsletterNiciun caz de infectare cu coronavirus la Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița....

Niciun caz de infectare cu coronavirus la Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița. Toți cei 147 de rezidenți sunt în afara oricărui pericol « expressdebanat.ro

Măsurile luate de conducerea Căminului pentru Persoane Vârstnice Reșița țin la distanță îmbolnăvirile de COVID-19. În timp ce în locațiile asemănătoare din alte orașe din țară persoanele instituționalizate s-au îmbolnăvit pe capete și chiar au murit, la Reșița niciunul din cei 147 de bătrâni din acest Cămin nu suferă din această pricină.

Directorul…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE