luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterNiciun pat liber la ATI, la Iaşi. Cinci decese de COVID în...

Niciun pat liber la ATI, la Iaşi. Cinci decese de COVID în weekend

În acest sfârşit de săptămână, în Iaşi au fost confirmate 458 de cazuri noi de infecţie cu SARS-CoV-2, sâmbătă fiind 241 de cazuri în plus faţă de ziua precedentă, iar duminică – 217 noi confirmări. Tot în ultimele zile s-au înregistrat cinci decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind 286. Nu a fost înregistrat niciun nou focar, conform raportării făcute de Direcţia de Sănătate Publică Iaşi.

Astfel, numărul total de cazuri din judeţ de la începutul pandemiei a ajuns la 23.752 de cazuri.

Ieri, erau ocupate toate cele 67 de paturi ATI, dintre care 9 la Spitalul de Boli Infecţioase, 18 la Spitalul Mobil Leţcani, 6 la Spitalul de Pneumologie, 6 la Spitalul Municipal Paşcani, 5 la Spitalul de Recuperare, 7 la Spitalul CF Iaşi şi 16 la Spitalul de Neurochirurgie. Toate cele patru paturi ATI de la Spitalul „Parhon”, suport pentru bolnavii care au nevoie de asistenţă medicală de specialitate, erau ocupate. De asemenea, sunt 21 de bolnavi confirmaţi pozitiv cu coronavirus şi care fac dializă în cadrul spitalului. Cele două paturi ATI de la Maternitatea „Elena Doamna”, centru suport COVID-19 pentru gravide, nu erau ocupate.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE