Nicolae Ciucă: Întărirea prezenței Google în România va contribui la consolidarea parteneriatului transatlantic

Data:

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit joi, la Palatul Victoria, cu vicepreședintele Google, Karan Bhatia. Potrivit premierului, întărirea prezenței Google în România va contribui la consolidarea parteneriatului transatlantic.

„Digitalizarea este cheia reducerii birocrației, care va transforma infrastructura administrativă într-una mai bună și mai eficientă. Totodată, digitalizarea va facilita tranziția țării noastre către o economie mai sigură, dinamică și bazată pe date, aliniată cu direcțiile strategice europene”, a spus, joi, premierul Nicolae-Ionel Ciucă.

Premierul spune că e nevoie de întărirea prezenței Google

Nicolae Ciucă a apreciat sprijinul oferit de Google în lupta cu amenințările cibernetice.

„Întărirea prezenței Google în România și dezvoltarea sa locală vor contribui la consolidarea parteneriatului transatlantic și la dinamizarea proceselor de cercetare-dezvoltare din țara noastră. Apreciem sprijinul oferit de Google în lupta cu amenințările cibernetice și dezinformarea online”, a mai spus Nicolae Ciucă

Citeșe mai multe despre întâlnirea prim-ministrului Nicolae-Ionel Ciucă, la Palatul Victoria, cu vicepreședintele Google, Karan Bhatia.Detalii, aici: https://gov.ro/…/intalnirea-premierului-nicolae-ionel…

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: