Nicolae Ciucă: „Suferința războiului s-a apropiat de granițele României mai mult decât și-ar fi dorit cineva”

Data:

Toate dificultățile prin care trecem în aceste momente ne vor întări doar dacă rămânem solidari, a spus premierul Nicolae Ciucă, luni, în deschiderea seriei de conferințe „Protecting Europe in Turbulent Times. Bucharest Leaders Summit: Enduring Power of Solidarity”.

„Suferința războiului s-a apropiat de granițele României mai mult decât și-ar fi dorit cineva. România este un exemplu de solidaritate, recunoscut de partenerii occidentali, datorită implicării deosebite a societății civile în sprijinul refugiaților din Ucraina. Sunt convins că doar cu o astfel de atitudine putem construi o societate mai bună”, a spus premierul.

Nicolae Ciucă a adăugat că solidaritatea nu trebuie să se rezume la prezent: „trebuie să dăm dovadă de solidaritate și față de generațiile viitoare”.

„Toate dificultățile prin care trecem în aceste momente ne vor întări pe noi, ca națiune, dar și familia europeană din care facem parte, doar dacă rămânem solidari și dedicați principiilor umanismului, libertății și sustenabilității”, se mai arată în mesajul premierului Nicolae-Ionel Ciucă transmis în deschiderea seriei de conferințe „Protecting Europe in Turbulent Times. Bucharest Leaders Summit: Enduring Power of Solidarity”.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cîrstoiu Suveică este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...

Urmăriți internațional, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...