joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterNicolae Robu, despre cei care l-au trădat: „Niciodată, dar niciodată, cu mine...

Nicolae Robu, despre cei care l-au trădat: „Niciodată, dar niciodată, cu mine nu o să mai aibe ce să discute”

După opt ani în fruntea administrației timișorene, Nicolae Robu a stat de vorbă cu cei de la adevarul.ro, despe toată această perioadă, despre realizări, trădări, dar și despre ce are de gând să facă, acum, când nu mai este primarul urbei de pe Bega.

Nicolae Robu vorbește, în continuare, de anumite trădări ale unor apropiați, despre care spune că nu mai pot să stea în fața sa. Fostul edil îi numește „lichele”: „Timpul va aşeza lucrurile. Este ceva… Nu mă aşteptam ca unii oameni să fie atât de mizerabili, i-am iertat de mai multe ori şi să văd că ei, măcar acum, în loc să aibă o conduită corectă, acum au fost mai incorecţi decât oricând la adresa mea. Niciodată, dar niciodată, cu mine nu o să mai aibe ce să discute. Am şi refuzat să dau mâna cu cineva, nu din cauza COVID-ului, ci din cauza caracterului infect arătat dincolo de orice limite ale mizerabilităţii.

M-au dezamăgit profund destul de mulţi dintre cei care se uitau foarte atenţi ca nu cumva să am vreo scamă pe haine şi mi-am dat seama că sunt nişte lichele. Şi îmi jurau loialitate, pentru partid şi pentru Timişoara, să ne înţelegem, nu loialitate pentru persoana mea sau vreun interes al persoanei mele. Lichele. E plin de lichele!”, povestește Nicolae Robu.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE