vineri, 30 iulie 2021
AcasăRețeaNicu Fălcoi duce debirocratizarea cu un pas înainte! „Nu va mai fi...

Nicu Fălcoi duce debirocratizarea cu un pas înainte! „Nu va mai fi nevoie să mergem de mai multe ori la aceeași instituție” « expressdebanat.ro

Debirocratizarea este pe agenda lui Nicu Fălcoi! Senatorul de Timiș a înaintat un proiect legislativ care va obliga autoritățile să transmită toate informațiile deținute în legătură cu persoana care le solicită. Fălcoi spune că ideea sa va scuti cetățenii de statul la coadă, deplasări multiple la aceeași instituție și timpul pierdut.

Proiectul înaintat de…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE