duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăRețeaNicu Fălcoi stinge fumigenele populiste lansate în Parlament: „Probabil își închipuie că...

Nicu Fălcoi stinge fumigenele populiste lansate în Parlament: „Probabil își închipuie că românii au uitat!” « expressdebanat.ro

Senatorul Fălcoi pune un zid în fața populismului de pe scena politică românească. Useristul acuză peneliștii și pesediștii de dublu standard în legătură cu proiectele de lege depuse în Parlament: legea neconstituțională pentru eliminarea pensiilor speciale și propunerile de modificare a Codului Penal.

Populismul din ce în ce mai prezent pe scena politică a…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE