sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterNicușor Dan a prezentat un grafic care arată descreşterea numărului de îmbolnăviri...

Nicușor Dan a prezentat un grafic care arată descreşterea numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus în Bucureşti

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat, duminică, pe Facebook, un grafic care prezintă o descreştere a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus în Bucureşti, precizând că sunt toate şansele ca acest ritm să se păstreze, dacă cetăţenii respectă în continuare regulile de protecţie.


„Eforturile bucureştenilor şi ale autorităţilor sanitare dau rezultate în combaterea COVID-19. Avem toate şansele să menţinem acest ritm descrescător al numărului de îmbolnăviri în Capitală dacă respectăm în continuare regulile de protecţie”, afirmă edilul.

El face apel la solidaritate, precizând că, atunci când va fi disponibil în România vaccinul, lupta împotriva acestei boli va fi mai uşoară.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE