sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateNicușor Dan a propus Consiliului General al Capitalei o majorare a prețului...

Nicușor Dan a propus Consiliului General al Capitalei o majorare a prețului la gigacalorie cu 70%: Dacă nu se majorează tariful, pierdem 1,5 milioane lei/zi

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a anunţat, vineri, în şedinţa CGMB, că propune ca, începând de la 1 decembrie 2021, preţul pe care bucureştenii să îl plătească pentru gigacalorie să fie 280 de lei, adică cu aproximativ 70% mai mult.

PNL şi PMP a fost de acord cu această propunere, potrivit edilului, însă USR şi PSD s-au opus. Până la o hotărâre a Consiliului General al Municipiului București care să stabilească tarifele pentru populaţie, bucureştenii vor plăti cât plătesc din 2011, adică 164 de lei pe gigacalorie, a anunțat apoi Nicușor Dan, adăugând că speră că Guvernul va veni cu un sprijin pentru subvenţie.

“Am propus consilieriilor generali să majorăm prețul de la 164 lei la 280 lei. Propunerea a venit în urma discuțiilor cu majoritatea din Consiliul General. Colegii de la PNL și PMP o susțin, colegii de la USR și PSD deocamdată nu o susțin”, a declarat Nicușor Dan.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

Citiți și

Nicușor Dan: Vom avea nişte târguri de Crăciun care vor aduce bani la municipalitate şi nu vom cheltui

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE