Nicușor Dan a semnat și pentru susținerea candidaturii lui Ludovic Orban. Mesajul liderului Partidului Forța Dreptei

Data:

spot_img

Nicușor Dan a semnat și pentru susținerea candidaturii lui Ludovic Orban pentru funcția de Președinte al României.

Liderul Partidului Forța Dreptei a postat un mesaj pe platforma Facebook, prin care a anunțat că primarul Capitalei susține și candidatura sa, însă a ținut să aducă și niște lămuriri în ceea ce privește semnificația semnăturii, pe care mulți cetățeni o confundă cu o decizie de vot:

  • „Vreau să fac precizarea că această semnătură reprezintă doar o exprimare a acordului ca eu să pot candida. Nicușor Dan a semnat și pentru alți candidați.
  • Diferența dintre mine și ei este că eu nu vreau să manipulez opinia publică cum că semnătura reprezintă și o decizie de vot sau un îndemn de vot adresat celor care au încredere în primarul general. Nicușor Dan va decide cu cine votează și va decide dacă va comunica public cu ce candidat va vota”, a transmis Ludovic Orban.

„L-am susținut pe Nicușor Dan încă din 2020″

Mai mult, Ludovic Orban a precizat că nu va ține cont de preferința electorală a lui Nicușor Dan și „indiferent ce decizie va lua, Nicușor Dan va beneficia în continuare de susținerea mea și a colegilor mei pentru proiectele pe care le propune ca primar general. L-am susținut pe Nicușor Dan încă din 2020, atunci când foarte puțini din PNL au înțeles decizia mea”, a scris liderul Partidului Forța Dreptei.

Candidatul Partidului Forța Dreptei își justifică susținerea, argumentând că la bază se află convingerea că „este cea mai bună soluție pentru București”.

Ludovic Orban și-a anunțat intrarea în cursa pentru Cotroceni în 16 septembrie, considerând această candidatură ca „o obligaţie morală faţă de cetăţenii români şi un gest de responsabilitate faţă de viitorul României”, declara liderul FD la Palatul Parlamentului, potrivit agerpres.

Citește și: Premierul Ciolacu confundă Bucureștiul cu România când spune că vom depăși anul viitor Austria

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook / Ludovic Orban )

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dosarul lui Alfred Bulai, noi dezvăluiri | The Epoch Times

Dosarul lui Alfred Bulai, noi dezvăluiri. Şcoala Naţională de...

În noiembrie va avea loc prima dezbatere electorală pentru prezidențiale după 10 ani

În noiembrie va avea loc prima dezbatere electorală pentru...