duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterNicuşor Dan, după mesajul lui Firea în engleză: Insultă inteligenţa bucureştenilor. Vedem...

Nicuşor Dan, după mesajul lui Firea în engleză: Insultă inteligenţa bucureştenilor. Vedem cu toţii că biroul ăla e gol

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a acuzat-o, joi, la Digi 24, pe Gabriela Firea că recurge la motive “puerile” pentru a-i întârzia preluarea mandatului şi că, prin acest lucru, insultă inteligenţa bucureştenilor, de ale căror probleme nu se ocupă.

Edilul a reacţionat la o postare pe Facebook a Primarului General încă în funcţie, în care aceasta a scris, în limba engleză, următoarele: “I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it”. Tradus în română: “Sunt tot aici. Încă muncesc. Sunt în continuare ca oţelul. Şi îmi place”.

“Insultă din nou inteligenţa bucureştenilor, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori în campania electorală. Vedem cu toţii că biroul ăla e gol. Nu există un primar care să se ocupe de problemele bucureştenilor. Nu se ocupă nimeni de toate problemele astea – coronavirusul, termoficarea, situaţia financiară, traficul şi toate cele pe care le ştim… Au trecut totuşi 4 săptămâni de la alegeri şi nu am avut nicio comunicare publică a primarului în funcţie, Gabriela Firea, pe subiectele esenţiale. Activitatea sa a fost inexistentă”, a afirmat Nicuşor Dan.

De asemenea, edilul ales a criticat faptul că, deşi mandatul i-a fost validat conform legii, social-democraţii folosesc atât motive “absolut puerile” pentru a tergiversa preluarea mandatului său cât şi o breşă în Codul administrativ, votat în 2019 tot de PSD, care prevede că primarul trebuie “să îşi ia mandatul odată cu consilierii”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE