duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterNicușor Dan, hotărât: Luni facem primul pas spre desființarea companiilor municipale

Nicușor Dan, hotărât: Luni facem primul pas spre desființarea companiilor municipale

Nicușor Dan vrea să înfințeze o comisie speciala pentru monitorizarea companiilor municipale, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General de luni.

În plus, consilierii generali vor desemna reprezentanții municipiului București în Adunarea Generală a Acționarilor a companiilor, ceea ce în traducere liberă înseamnă schimbarea conducerii societăților comerciale și înlocuirea oamenilor puși de fosta majoritate PSD din CGMB și de Gabriela Firea.

Nicușor Dan a scris pe pagina de Facebook că acesta este primul pas spre desființarea companiilor municipale, iar noi reprezentanți vor avea mandate clare și limitate, cu obiectivul desființării acestor companii.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE