Nicuşor Dan, mesaj pentru Firea, Bădulescu şi “ceilalţi pesedişti”: Cine mă discreditează va răspunde în faţa judecătorilor « epochtimes-romania.com


Nicuşor Dan, candidat independent la alegerile locale din Capitală, susţinut de alianţa electorală PNL- USR-PLUS, a acuzat că este ţinta unor zvonuri şi insinuări calomnioase lansate de politicieni corupţi şi oameni din sfera corupţiei bucureştene, care încearcă să îi discrediteze activitatea, şi i-a avertizat pe aceştia că vor răspunde în instanţă.

partajează acest articol:
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.

VIDEO | Florin Cîțu și Lucian Bode, pe șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare

Declarații susținute de premierul Florin Cîțu și de ministrul de interne, Lucian Bode, după vizita la șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare:
partajează acest articol: