miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterNicușor Dan și Gabriela Firea fac apeluri pe Facebook pentru ca bucureștenii...

Nicușor Dan și Gabriela Firea fac apeluri pe Facebook pentru ca bucureștenii să se prezinte la urne

Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicusor Dan, îi roagă pe bucureşteni, postare pe Facebook, făcută duminică, 27 septembrie, să vină la vot în acelaşi ritm pe care l-au avut până acum.

Înregistrarea video este însoţită de mesajul: „Este vremea să ne mobilizăm, împreună cu familia şi prietenii, şi să votăm pentru un Bucureşti modern. Va fi o zi victorioasa pentru oraşul nostru!”

Nicusor Dan: „Dacă veţi continua să ieşiţi în acelaşi timp, în seara aceasta, va învinge bunul simţ şi Bucureştiul va intra, în sfârşit, într-o zonă de normalitate.

Vă rog, în continuare, trei lucruri: ieşiţi de acum pentru a evita aglomeraţiile care se pot forma mai târziu, căutaţi cu atenţie, pe buletinul de vot, pentru Primarul General, numele candidatului pe care vreţi să-l votaţi şi ignoraţi mesajele mincinoase pe care le vedeţi pe televiziunile de propagandă şi pe site-urile de propagandă.

Sunt foarte optimist ca, în seara aceasta, va învinge adevărul, va învinge onestitatea, va învinge dreptatea, va învinge competentă, va învinge decentă,”.

Gabriela Firea, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat de primar general, le-a mulțumit duminică femeilor pentru că au ieșit în număr mare la vot și i-a îndemnat și pe bărbați să facă la fel.

„Mulțumesc tuturor femeilor care au ieșit într-un asemenea procent la vot! Îi aștept și pe domni, fără de care nu suntem complete!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE