sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterNicuşor Dan: "Un director la Primăria Capitalei câştigă 2.700 de euro"

Nicuşor Dan: „Un director la Primăria Capitalei câştigă 2.700 de euro”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la Prima TV, că salariul unui director în instituţia pe care o conduce se ridică la aproximativ 2.700 de euro pe lună, în timp ce directorii companiilor municipale înfiinţate de Gabriela Firea sunt mult mai mari. În plus, Nicuşor Dan a reiterat faptul că acele companii vor fi desfiinţate.

“În Primăria Generală salariul unui director este de aproximativ de 2700 de euro în mână. Am vrut să aduc un director pe zona de investiţii şi care nu a venit la banii ăştia, el în privat câştigă 7000 – 8000 de euro”, a susţinut edilul, citat de G4Media.

De asemenea, Nicuşor Dan a precizat că strategia de desfiinţare a companiilor municipale constă în reducerea bugetelor lor până spre zero, adăugând că aceste companii nu vor mai reprezenta “o gaură financiară” în următoarele două-trei luni.

“Directorii companiilor municipale câştigă şi mai mult, dar ele vor fi desfiinţate. Aici există o chestiune tehnică, cel mai simplu ar fi fost să dăm hotărâri de consiliu prin care se desfiinţează. Aceste companii au oameni angajaţi, contracte de muncă, cu furnizori, este mult mai uşor să le desfiinţezi pe cale administrativă decât să te duci la un lichidator, insolvenţă… Cale administrativă înseamnă să le aduci pe zero ca bugete şi să vezi ce faci cu oamenii de acolo”, a mai transmis edilul Capitalei.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE