miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterNoaptea cuțitelor lungi în PSD. Marcel Ciolacu a respins listele candidaților pentru...

Noaptea cuțitelor lungi în PSD. Marcel Ciolacu a respins listele candidaților pentru parlamentare de la Constanța

Surse din PSD au confirmat pentru G4Media că Marcel Ciolacu a respins lista cu propunerile de candidați trimisă de PSD Constanța. Conform surselor consultate de G4Media, nominalizările pentru candidații eligibili de la malul mării ar urma să fie făcute de la centru.

Tensiunile din PSD Constanța s-au ascuțit, joi, în contextul finalizării listelor pentru alegerile parlamentare din decembrie. Surse din partid au declarat pentru G4Media că cearta dintre social-democrați a atins cote maxime în momentul în care fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, și senatorul PSD Tit Liviu Brăiloiu au fost trași pe linie moartă, fiind nominalizați pe locuri puțin probabil eligibile: Decebal Făgădău pe locul 3 la Camera Deputaților, iar Tit Brăiloiu pe locul 2 la Senat.

În noaptea de joi, Felix Stroe, președintele de județ al PSD Constanța, a ieșit din sediul partidului să facă declarații presei, în timp ce, în spatele lui, Decebal Făgădău părăsea clădirea fără să facă declarații sau să îl salute pe Stroe, care tocmai le spunea jurnaliștilor că Decebal Făgădău este pe un loc ”super eligibil”.

Dacă scorul înregistrat la alegerile locale din 27 septembrie s-ar păstra, atunci PSD ar obține la Constanța doi deputați și un senator, astfel că Decebal Făgădău nu se regăsește deloc pe un loc ”super eligibil”, ci ar putea deveni deputat doar prin redistribuire sau printr-un scor mult mai bun al partidului comparativ cu cel de la locale. Este și motivul pentru care mai multe zeci de persoane s-au strâns joi noapte în fața sediului PSD Constanța, pentru susținerea lui Făgădău.

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE