duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterNoi focare Covid la Iaşi. Cel de la Operă, ”secret”

Noi focare Covid la Iaşi. Cel de la Operă, ”secret”

Încă trei focare de COVID-19 în Iaşi, dintre care două au fost raportate de către DSP. Un prim focar ar fi la Opera Naţională Română Iaşi, unde mai mulţi angajaţi au infecţia cu noul coronavirus. Printre aceştia se află şi Beatrice Rancea, managerul ONRI. Care însă a plecat ieri la Bucureşti. Tot ieri s-a înregistrat şi primul deces la Spitalul Mobil Leţcani.

Ieri, la închiderea programului, angajaţii ONRI au fost informaţi cum că, începând de luni, sediul instituţiei se închide “până la o dată ce va fi comunicată ulterior”. “Accesul nu va fi permis întrucât au fost confirmate cazuri pozitive de COVID-19 în rândul angajaţilor şi se vor efectua toate măsurile de igenizare prin dezinfecţia spaţiilor, unde s-au desfăşurat activităţile compartimentelor artistice, tehnice, administrative şi economice (săli de repetiţie, săli de studiu, sala de balet,canine, vestiare, birouri, băi, holuri) prin intermediul substanţelor biocide, a lămpilor UV şi prin nebulizare”, se arată în anunţul făcut de Compartimentul de Resurse Umane al ONRI.

Iniţial, în rândul salariaţilor circula informaţia cum că aproximativ 15 au fost depistaţi pozitiv la testare, printre care şi managerul Beatrice Rancea, acest din urmă fapt fiind confirmat chiar de către ea. Ulterior, sindicatul ONRI a anunţat că ar fi vorba despre trei angajaţi confirmaţi pozitivi şi unul carantinat, deoarece are un membru în familie pozitiv.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE