joi, 29 iulie 2021
AcasăRețeaNoi îmbolnăviri în județul Timiș! Nu au fost respectate regulile în perioada...

Noi îmbolnăviri în județul Timiș! Nu au fost respectate regulile în perioada sărbătorilor, crede Nicolae Robu « expressdebanat.ro

Au fost înregistrate noi cazuri de coronavirus în județul Timiș. 15 persoane au fost depistate pozitiv în ultimele 24 de ore, iar primarul Nicolae Robu crede că acest lucru s-a întâmplat din cauză că nu au fost respectate regulile în perioada sărbătorilor pascale.

Este o „zi neagră”, după spusele primarului, care a informat că au fost confirmate cele 15 noi…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE