Noi localități carantinate în județul Timiș!

Data:

În confomitate cu Ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, începând cu data 07 noiembrie a.c. orele 12.00 orașele Sânnicolaul Mare și Ciacova, cu localitățile aparținătoare Cebza, Macedonia, Petroman, intră în caranatină.

În acest context, Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș îi revine misiunea de coordonare a forțelor de ordine (I.J.J. Timiș, Gr.J.Mb. Timișoara, I.P.J. Timiș și I.T.P.F. Timișoara) pentru asigurarea ordinii publice și a respectării măsurilor impuse de carantină.

Pentru aceasta, au fost mobilizate efective de jandarmi, polițiști și polițiști de frontieră care au misiunea de a realiza filtre la intrarea și ieșirea din localități, de a constitui patrule auto și pedestre în vederea menținerii unui climat de ordine publică și de a preveni orice incident.

Banatul Azi
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: