marți, iunie 22, 2021
AcasăNewsletterNoi măsuri de protecție împotriva coronavirusului luate de Primăria Sibiu   –...

Noi măsuri de protecție împotriva coronavirusului luate de Primăria Sibiu   – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Primăria Sibiu anunță noi măsuri de protecție împotriva coronavirusului: spații publice dezinfectate, programul la ghișeele Direcției Fiscale se reduce, iar la cimitir nu se mai emit acte ce nu sunt urgente.

Astfel, Serviciul Salubrizare face zilnic dezinfecția mobilierului urban, a locurilor de joacă și a echipamentelor de workout cu detergent biocid pe bază de clor, așa cum este recomandat de Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor.

De astăzi a…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE