sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterNou contract pentru 80 de kilometri din Autostrada Transilvania

Nou contract pentru 80 de kilometri din Autostrada Transilvania

Ministerul Transporturilor a anunțat miercuri că fost semnat contractul pentru întocmirea documentațiilor cadastrale în vederea exproprierilor necesare construcției a 80 de kilometri  din Autostrada Transilvania.

Contractul vizează servicii de întocmire a documentațiilor cadastrale și a rapoartelor de evaluare pentru imobilele afectate de coridorul de expropriere al Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, pe secțiunea Mihăiești – Suplacu de Barcău, km 0+000 – km 80+054, pe teritoriul localităților Sânpaul din județul Cluj și a localităților Zimbor, Sânmihaiu Almașului, Românași, Treznea, Zalău, Meseseni de Jos, Crasna, Boghiș, Nușfalău, Ip și Marca din județul Sălaj.

Ofertantul declarat căștigător este asocierea Cornel & Cornel Topoexim SRL – Geoter Proiect SRL – Theotop SRL – C.I. Gheroghe Simona Florina – SCA MS Dumitrascu și asociații.

Valoarea contractului este de 4.800.540 de lei fără TVA, finanțarea fiind din fonduri europene nerambursabile. Durata contractului este de 30 de luni de la data semnării lui.

Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE