vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterNou protocol pentru cei infectați cu SARS-CoV-2: Asimptomaticii nu trebuie să ia...

Nou protocol pentru cei infectați cu SARS-CoV-2: Asimptomaticii nu trebuie să ia medicamente

Protocolul de tratament pentru pacienții Covid-19 prevede ca asimptomaticii să nu ia medicamente, iar antiviralele pentru formele ușoare și cu administrare cât mai rapidă.

Un nou protocol de tratament pentru pacienții cu Covid-19 a fost publicat în Monitorul Oficial. Potrivit documentului, plasma nu și-a dovedit eficiența, iar antibioticele nu trebuie administrate dacă nu există și o infecție bacteriană.

Potrivit protocolului, pacientul asimptomatic „nu necesită tratament, chiar dacă are factori de risc asociați în general cu o evoluție mai severă a COVID-19”.

Principalele recomandări din noul protocol:

1. Persoana cu infecție asimptomatică cu SARS-CoV-2 nu necesită un tratament medicamentos.

2. Monitorizarea pacientului este extrem de importantă, agravarea suferinței impunând modificarea atitudinii terapeutice legate de diferite clase terapeutice utilizate.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE