luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterNoua modă la terase: semisfere încălzite sau copertine incolore

Noua modă la terase: semisfere încălzite sau copertine incolore

Pentru a putea să țină terasele cât mai mult timp deschise, în sezonul rece, proprietarii de baruri și terase din Craiova au devenit inovativi.

Proprietarii de baruri și terase din centrul Craiovei s-au adaptat condițiilor legislative, dar au făcut și mici artificii, pentru a-și ține clienții aproape cât mai mult timp.

În condițiile în care în spațiile închise nu mai este permisă niciun fel de activitate de restaurant sau bar, iar afară, la terasă, frigul își spune cuvântul, deținătorii de terase au fost nevoiți să se adapteze. Astfel, la tot pasul au apărut semisfere de dimensiuni diferite, confecționate dintr-un material transparent, ca o folie. Arată ca niște cupole, cu mici porțiuni deschise, pe unde circulă aerul.

Pentru a putea să țină terasele cât mai mult timp deschise, în sezonul rece, proprietarii de baruri și terase din Craiova au devenit inovativi.

În acele semisfere montate în Centrul Vechi încap două-trei mese, cu scaune, distanțate între ele, pentru a se menține distanțarea fizică impusă de lege.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE