duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterNoul manager interimar al Spitalului din Piatra Neamț, consilier local din partea...

Noul manager interimar al Spitalului din Piatra Neamț, consilier local din partea PMP

Cristina Atănăsoaie Iacob este noul manager interimar al Spitalului Județean din Piatra Neamț. Impropriu spus „nou”, pentru că aceasta a mai condus spitalul în anul 2017. Înainte ocupase funcția de director interimar medical al spitalului și, în trecut, fusese manager al spitalului din Roznov. Acum, Cristina Iacob-Atănăsoaie a acceptat să preia conducerea celui mai încercat spital din țară, de care este legată prin întreaga ei familie, pentru că copilul ei lucrează tot acolo, iar soțul este ambulanțier.

Aceasta câștigă un salariu de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, în sumă de 120.000 lei pe an, dar și unul de la spitalul din Bisericani, în valoare de 34.000 lei pe an. Mai mult, trebuie spus că în declarația de avere, Cristina Atănăsoaie și-a precizat funcția de consilier local al comunei Zănești, având susținerea politică a PMP.

La Spitalul de Pneumoftiziologie din Bisericani, Cristina Atănăsoaie ocupă poziția de director medical. Aceasta a acceptat să devină noul manager al spitalului din Piatra neamț, după tragedia de la sfârșitul săptămânii trecute, în urma căreia managerul Lucian Micu și-a dat demisia.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE